Våra tjänster

Däckspecialisten — Några av våra tjänster

Din specialist på däck i Köping.

dackhotell

Däckhotell

Hos oss kan du förvara dina hjul säkert. Vi registrerar in dina hjul i vårat förvaringssystem med dina uppgifter och märker upp dina hjul. I god tid innan skiftesperioden kontrollerar vi konditionen på dina hjul. Om det är något avvikande såsom lågt mönsterdjup,eventuellt avvikade slitage eller att dem är gamla så kontaktar vi er. Vi tar fram olika prisförslag och kommer tillsammans med er överrens om ett bra alternativ. Vid skiftningen så tvättar vi dina hjul innan vi lägger tillbaka dem på din förvaringsplats.

dackofalgar

Däck & Fälgar

Vi kan hjälpa dig välja rätt däck och fälgar till dig och din bil. Kom in och prata med oss eller ring oss för priser och råd. Vi gör alltid en behovsanalys för just dina behov och ger dig de däck som du och din bil behöver. De däck och fälgar vi säljer är från marknadens kändaste leverantörerna, som t.ex Michelin, BF Goodrich, Good Year och Special Fälgar.

hjulinstallningar

Hjulinställning

För att minimera slitaget, minska bränsleförbrukningen, öka livslängden på dina däck. Med moderna maskiner och kunnig personal ser vi till att optimera till din bil, lilla transportbil eller husbil. Vi utför även fyrhjulsmätningar och cornerweight på alla former av tävlingsbilar, driftningbilar och ”busbilar”.

Vi hjälper dig med dina behov